BENVINGUTS A ELNA!


QUI SOM?

Som una agrupació de persones que ens reunim setmanalment de forma voluntària per ajudar-nos mútuament i conseguir així alletar amb èxit els nostres fills. A més de les experiències d'altres mares i pares, comptem amb el recolçament d'una Assesora de Lactància titulada.

QUÈ FEM?

Proporcionem ajut material i emocional, a més d'organitzar tallers, xerrades i altres activitats.

A QUI ENS ADRECEM?

A totes les persones que estiguin interessades en la lactància materna, embarassades, mares, pares, familiars, amics...

ON I QUAN?

A l'Escola Bressol Quitxalla de Navàs (sala polivalent) tots els dimecres de 16:00 a 18:00h. Si tens qualsevol dubte no t'ho pensis; vine o contacta amb nosaltres a través de l'adreça elnacasademares@gmail.com.



dissabte, 30 d’octubre del 2010

FIRA DE TARDOR

Com havíem anunciat, el diumenge 17 d'octubre varem fer paradeta a la Fira de la Tardor de Navàs.


Teníem exposat tot un recull d'estris i d'informació relacionats amb la lactància materna: fotografies, retalls de premsa, revistes, llibres, fulards, extractors de llet, sostenidors de lactància... A més varem fer difusió dels díptics de l'entitat (dissenyats per en Valentí Gubianas), varem oferir uns imans per a la nevera amb el nostre logo i, com a mitjà econòmic per a finançar les nostres activitats, varem vendre loteria de Nadal.
A la Fira hi va haver una gran afluència de gent. Molta es va apropar a la nostra parada i els varem poder informar de la nostra associació.

Des d'aquí volem agrair a totes les persones que ens van voler conèixer, que ens van felicitar i, com no, als que ens van comprar loteria.

Al facebook elnacasademares hi ha fotos penjades de l'esdeveniment.

1 comentari:

Bego ha dit...

Hola!

He trobat un article sobre roba ecologica per bebitos.

Envio l'enllaç, perque segurament potser util.


http://vidasana.org/noticias-vidasana/panales-ropa-ecologica-la-rebelion-las-madres.html
Bego